Home Trianalia Hobi Bunga

Hobi Bunga

<1051
Pak guru jemblung iki ngulang neng SD MAJU MUNDUR

''pak guru jemblung iki kepengen kenalan karo murid murid kabeh''



Arek arek Sebutne jenengmu lan hobymu opo?



PAIMAN : jeneng kulo paiman pak hoby bunga...



PAK GURU : arek lanang kok seneng bunga koyok wong ae,

Sing mburine paiman kuwi irunge sing bangir neng mburi jenenge sopo?



PAIMO : jeneng kulo paimo,hoby bunga pak



PAK GURU : kowe iki opo ALAY hoby kok bunga,

Lha nek sing untune mrongos koyok pagere negoro kuwi jenenge sopo?



PAIJO JR : Jeneng paijo jr pak hoby kulo nggih bunga



PAK GURU : duwe murid kok jeneng ngarep huruf P kabeh hobyne yo podo,

Emange sing kok senengi karo bunga iku opo?



PAIJO JR : mergine

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

BUNGATIYEM niku senengane damel rok mini wonge sexy (wali kelas)



Pak guru jemblung mrongos ngemut pojok'an mejo





Monggo Di LIKE & BAGIKAN ‪#‎guyonanjowokangmen‬

by

.

.

.

[[ kang men ]]
 
 

TRENDING

VLOG