Home Trianalia Cerita humor bahasa jawa Paijo Lan Srintil Lagi Bahasa Inggrisan

Cerita humor bahasa jawa Paijo Lan Srintil Lagi Bahasa Inggrisan

<1092

Dino minggu paijo liburan neng bali

Wektu neng pinggir pantai paijo ngerti cewek sing lagi mEPe awak sebut wae jenenge Srintil

Langsung wae cewek iku mau dicedak'i marang paijo

PAIJO : lagi ngopo dik?

SRINTIL : aku janjian neng kene ngenteni koncoku mas

PAIJO : oleh ora nek tak kancani

SRINTIL : oleh bingit mas

Ora kesuwen paijo langsung ngetokne jurus pamungkas rayuan gombal kompor

PAIJO : nek awak dewe lingguh jejer ngene iki rasane dunyo koyok gone wong 2 yo dik

SRINTIL : lha menungso liyone neng ngendi mas

PAIJO : liyone podo iri,opo maneh member sing ganteng lan ayu nanging jomblo

SRINTIL : xi...xi...xi...sampean iso ae mas(karo nyakari raine paijo)

PAIJO : eling sri iki raiku ora lemah ojo di eker eker

SRINTIL : sepurane mas,mergo atiku seneng banget

PAIJO : dik...dik...kulite sampean jan alus tenan yo,aku ora tego nek enek laler sing menclok(grayah grayah tangane srintil)

SRINTIL : emange kenopo nek lalere menclok

PAIJO : lha nek menclok trus BAB aku ora lilo

SRINTIL : kan iki ora sepiteng mas xi...xi....

PAIJO : nek nyawang sampean dik,koyok koyok aku lali karo boso jowo

SRINTIL : lha boso opo to mas

PAIJO : gawe sampean bhs inggris

''BODY SMOKE WHAT JIAH I YOU''

(Bodi semok wajah aiyu)

SRINTIL : sampean iso ae mas...(karo ngrikiti jemPolan sikil),

Nek tak sawang sawang sampean Ora koyok wong jowo lho mas

PAIJO : lho sampean kok ngerti nek aku keturunan londho(muehe...he...he...suweneng ginjal ginjal guyu bangga)

SRITIL : yo ngerti to mas,mergo

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

UNTUNE SAMPEAN PIRANG

PAIJO : (Polone langsung kemeng)

Jebule sampean iso banyol dik

SRINTIL : wektu dadi TKI biyen sitik sitik aku iso Bhs Mandarin lho mas

PAIJO : cobo sampean ngomongo tak rungokne

SRINTIL : WHANG THUMU KHU SHEPUT

PAIJO : artine opo dik

SRINTIL : artine iku

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

NYAWHANG UNTHUMU KUDU SEMAPUT

Saknaliko Paijo langsung GOBLOK ndadak

LIKE & BAGIKAN

.

.

.

[[ kang men ]]

TRENDING

VLOG